Hoe ga ik te werk
Als ervaren kapster kijk ik voor ik begin met knippen of verven eerst naar het geheel. Wat voor type is mijn klant? Wat is de vorm van het hoofd, wat voor soort haar heeft mijn klant, etc.. Ik vind het erg belangrijk dat het kapsel en de kleur past bij de persoonlijkheid van mijn klant. Ik leef me in, kijk en overleg met mijn klanten.

Ik vind het niet altijd belangrijk om met de modetrends mee te gaan. Het allerbelangrijkste is dat het kapsel bij jou past, dat je blij bent en je mooi voelt.


Hoofdhuidproblemen
De basis van gezond haar is een gezonde hoofdhuid. De conditie van de hoofdhuid bepaal ik door te kijken naar de structuur, gevoeligheid, haaruitval en eventueel zichtbare plekjes. Er bestaat verschillende hoofdhuidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan eczeem, roos of een droge hoofdhuid, wat vooral in de winter veel voorkomt. Ook door stress, hormoonveranderingen en medicatie verandert het haar. Ik adviseer je graag welke producten het best gebruikt kan worden. Mocht blijken dat producten niet voldoende helpen, zal ik adviseren om naar een specialist te gaan.